Landax lanserer ny app!

Vi har siden 2013 hatt en egen app for registreringer inn i Landax-systemet. Det gikk fra å være en enkel app med mulighet til å registrere avvik, til å inneholde sjekklister, prosjektoversikt, SJA, oppgaver og timeregistrering. Den har vært i daglig bruk hos mange av våre kunder i flere år.

Nå vil vi lansere en helt ny app!

Landax App.PNG

Den skal selvfølgelig inneholde alt det den forrige gjorde, men ha langt flere muligheter. Vi snakker blant annet om mulighet for brukertilpasset oppsett og innhold, ny funksjon for digital signering, forbedret oppgavemodul og mye mer.

Landax App3
Skjermbilde av moduloversikten i appen.

Landax begynte en storsatsing på app i 2013. Vi har høye krav til funksjonalitet, struktur og dataflyt, og vi ønsker god kvalitet på det vi leverer. Kunden skal få gode opplevelser på hastighet, moderne brukergrensesnitt, effektivitet og funksjoner som mediabibliotek, støtte for alle språk, og mulighet for brukertilpasning.

Allerede nå er vi i gang med flere nye moduler, blant annet for timeregistrering, beredskapsvarsling og et dashbord for dokumenter fra dokumentbiblioteket.

Her kan du se en introduksjonsvideo av appen: https://vimeo.com/258746583

Appen er allerede lansert for iOS og rulles snart ut til andre plattformer. Vi kommer til å holde et appkurs i begynnelsen av mai. Mer om kurset i senere blogginnlegg!

Legg gjerne igjen en kommentar! Kommentarfeltet er ikke ment som et supportforum. Ønsker du support, ta kontakt via de vanlige supportkanalene.

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: